Zoek kandidaten:   

Uw account en adverteren

Bent u werkzoekende, klik dan hier

Gratis Basic Account

IT-Vacatures.nl is de grootste IT-vacaturebank van Nederland. Met ruim 7.000 vacatures en meer dan 20.000 profielen is IT-Vacatures.nl hét platform waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. Om de CV-database van IT-Vacatures.nl te kunnen doorzoeken heeft u een account nodig. Een account is gratis en binnen enkele minuten opgezet.

In tegenstelling tot andere vacaturesites hoeft u niet per vacature te betalen en geldt er ook geen maximum aan het aantal en de duur. Het plaatsen van een bedrijfsprofiel én het plaatsen van al uw vacatures is gratis. Ook het zoeken in de database is gratis met de enige restrictie dat u 5 profielen van werkzoekenden kunt bekijken en benaderen per maand.

Wilt u meer kandidaten bekijken en benaderen en de sollicitanten op uw vacatures beheren dan kunt u in een later stadium eenvoudig upgraden naar een ADVANCED account.

ADVANCED Account

Met een ADVANCED account kunt u onbeperkt vacatures plaatsen, onbeperkt zoeken in onze database en profielen bekijken. U beheert eenvoudig al uw vacatures en sollicitanten middels het persoonlijke dashboard. Een ADVANCED account kost slechts 200 euro per maand en is per maand opzegbaar. U kunt op ieder moment overstappen naar een ADVANCED account of terug gaan naar een gratis account.

Klik hier voor een ADVANCED account

Adverteren met een TOP Vacature

Het is mogelijk om uw vacature op de home pagina te plaatsen als TOP Vacature. IT-Vacatures.nl wordt maandelijks bezocht door ruim 50.000 bezoekers. Een geweldige manier om het bereik van uw vacature en uw naamsbekendheid te vergroten. Voor een bedrag van 200 euro (excl. BTW) wordt uw vacature een week lang als TOP Vacature op de homepage getoond. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie

Adverteren met een Banner

Onderaan de home-pagina van IT-Vacatures.nl staat een banner waarmee u uw commerciele boodschap kunt tonen. De prijs voor een banner bedraagt 200 euro (excl.BTW) per week.

Klik hier voor meer informatie