Zoek vacatures:   

Glo Integration

Bedrijfsinformatie

Over GLO

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van Middleware, API Management en Big Data. Wij ontfermen ons over de verfijning van de integratie architecturen van onze klanten en brengen data, applicaties en mensen in verbinding met elkaar. Dit doen wij op basis van de meest innovatieve technologieën, zoals MuleSoft, Tibco en Splunk.

Ons team bestaat uit een grote groep jonge en enthousiaste consultants, die allen de passie voor techniek delen en energie halen uit het oplossen van complexe vraagstukken bij onze klanten. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten. Rijkswaterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland, Vopak en MainPlus zijn slechts enkele voorbeelden van onze klanten, voor wie GLO Integration optreedt als een strategische partner voor hun digitale strategieën.  

Om succesvol samen te blijven werken met onze klanten, is GLO Integration op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een uitdaging en lijkt het jou leuk om te werken in een jong en ambitieus team van professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Actuele vacatures

Accountmanager Splunk
Glo Integration - Utrecht, Utrecht, Netherlands
Sales- en Accountmanager IT / Big Data / Splunk
Uw advertentie hier?