Zoek vacatures:   

SPARCK BV

Bedrijfsinformatie

SPARCK is een platform voor IT talent

SPARCK maakt IT laagdrempelig, toegankelijk en biedt groots perspectief. Onze aanpak is uniek. Jij bepaalt je toekomst, wij bieden het handvat. Jij werkt aan je perspectief, wij bieden fantastische voorwaarden. Jij bouwt mee aan de toekomst, wij prikkelen je creativiteit. 

SPARCK staat voor plezier, saamhorigheid, ethiek en groei. Van daaruit bouwen we aan het perspectief, voor jou en voor ons. Groeien doen we samen. Wij geloven in fantastische arbeidsvoorwaarden en continue inspiratie die jij krijgt door de omgeving van SPARCK. Jij groeit hard door aantoonbaar te maken dat je kansen intikt die we je geven, bijvoorbeeld door het halen van certificeringen, werkervaring en je performance. IT betaalt goed, wij beter. 

  Traineeships zonder IT achtergrond

SPARCK biedt een uniek traineeship aan, dat de complexe IT-wereld simpel maakt. Je doet algemene IT-kennis op en kiest vervolgens een op maat gemaakt leerpad waarin jij je wilt specialiseren. Je brengt de theorie direct in de praktijk en bent onderdeel van een projectteam dat je de ins en out van het vak leert. Bij SPARCK draait het om het totaal van hard en soft skills, waarbij je salaris meegroeit met de ervaring, je certificaten en jouw performance. Onderzoek waar jij het beste tot je recht komt met onze leerpaden binnen de IT. 

Actuele vacatures

IT Traineeship zonder IT achtergrond of opleiding
SPARCK BV - Almere, Flevoland, Netherlands
SPARCK heeft een nieuw traineeship gelanceerd dat zich richt op het om- en
Uw advertentie hier?