Zoek vacatures:   

Vintage Cash Cow

Bedrijfsinformatie

Wat is Vintage Cash Cow?

Wij zijn de makkelijke manier voor mensen om hun oude spullen te verkopen.

Mensen hebben kasten, zolders en garages vol met fantastische en ongebruikelijke vintage spullen. Er is echter geen snelle en makkelijke manier om het allemaal te verkopen, dus het blijft jaren in huis liggen. Als pioniers in “Vintage Re-commerce”, gebruiken wij in-house ontwikkelde technologie en een passie voor data om mensen te helpen hun oude spullen in geld om te zetten.

Onze gedoe-vrije, vrijblijvende dienst is de toekomst om te ontspullen en te verdienen.

 

Je zult ook gaan werken aan het backend platform voor ons binnenkort startende donatieplatform www.vintagegiving.com 

 

Vintage Giving is de makkelijkste manier voor iedereen om extra geld op te halen voor hun liefdadigheidsdoel met oude spullen.

 

Eindelijk is er een dienst voor goede doelen, of ze nu winkels hebben of niet, om hun donateurs de mogelijkheid te bieden om extra geld op te halen door hun oude vintage items te doneren.

En het beste gedeelte? Het kost het liefdadigheidsdoel helemaal niets en levert geen extra werk op.

 

De donateurs sturen hun oude spullen op naar Vintage Giving en wij toveren dat om in een donatie voor hun gekozen liefdadigheidsdoel.

 

Wij zijn een op duurzaamheid gericht bedrijf - Wij dragen bij aan de kringloopeconomie en willen iedereen in staat stellen om meer tweedehands spullen te kopen, en klanten en liefdadigheidsdoelen de mogelijkheid geven wat extra geld te verdienen.

 

Onze actieve groep investeerders bevat de oprichters van We Transfer, Just-Eat, Treatwell, So Wifi, Fonq, en ze hebben allemaal een cruciale rol in enkele van de meest opwindende startups in Europa.

Wij hebben ambitieuze doelen om te groeien in het Verenigd Koninkrijk en zijn nu ook operationeel in Nederland. Verder lanceren we dit jaar in op zijn minst twee andere Europese landen.

 

Om deze doelen te bereiken zijn we nu ons ontwikkelingsteam aan het uitbreiden en hebben een Senior Web Developer nodig om hier deel vanuit te maken.

 

Actuele vacatures

Uw advertentie hier?