Zoek kandidaten:   

Advanced account - Uw branded jobboard powered bij IT-Vacatures

IT-Vacatures is de grootste IT-vacaturebank van Nederland. Met ruim 3.000 vacatures en ruim 17.000 profielen is IT-Vacatures.nl hét platform waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden.

Met een ADVANCED account zijn uw vacatures branded, dit betekent dat het logo van IT-Vacatures.nl verdwijnt en uw eigen logo hier voor in de plaats komt. Ook de kleuren van de balken en knoppen worden in uw eigen huiskleur getoond, hierdoor is de werkzoekende in feite beland op uw eigen recruitment pagina. Een verlengde van uw eigen website.

Alle vacatures van IT-Vacatures.nl komen hoog in de zoekresultaten van Google. Klikt een werkzoekende op uw vacature dan komt hij direct op uw persoonlijke ‘branded’ pagina met informatie van de betreffende vacature. Er worden geen advertenties en geen vacatures van andere bedrijven getoond, er is 100% focus voor de vacature(s) van uw bedrijf. Er kan worden doorgeklikt naar alle vacatures van uw bedrijf en uw corporate website. Vacatures met een ADVANCED account krijgen een voorkeurspositie in de zoekresultaten.

Meer dan 50% van de bezoekers op zoek naar een baan zoekt met een mobiel device. Daarom worden de vacatures van een ADVANCED account perfect geoptimaliseerd voor mobiele bezoekers.

uw eigen branded jobboard
eigen logo en huiskleur
bovenaan zoekresultaten
extra mobiele webversie
uw vacature beter vindbaar met Google
hogere respons op uw vacatures
meer bezoekers naar uw eigen website

Aanbieding - 50% korting
Voor de eerste 100 bedrijven zijn de kosten voor een ADVANCED account slechts 1200,- euro per jaar (normaal 2400,- euro).

U ontvangt na bevestiging per email uw factuur. Betalingstermijn is 14 dagen. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Upgrade naar een ADVANCED account